Kada govorimo o Rabenhorstu, govorimo o umetnosti stvaranja sokova, jer je Rabenhorst porodično preduzeće više od 200 godina, sa istim iskustvom u preradi voća i proizvodnji sokova.
Oni se više od 40 godina bave organskom poljoprivredom sa najvišim standardima kvaliteta. Danas, kao i pre 200 godina, samo se najbolje sirovine obrađuju sa posebnom pažnjom, kako bi se stvorio direktan voćni sok ili nektar, bez koncentrata. Duga tradicija može imati mnoge prednosti. Jedan od njih je svakako mogućnost sticanja bogatog iskustva, što olakšava koncentraciju na zaista važne stvari. Stoga su za Rabenhorst temeljne vrijednosti prirodnosti, održivosti i kvalitete u središtu svih naših svakodnevnih aktivnosti.
Sve sirovine za proizvodnju sokova Rabenhorst podvrgavaju se procesu praćenja, ručno ubrano voće se analizira prema njihovim karakteristikama (zrelost, boja, aroma itd.), Sa tačno utvrđenim sadržajem fruktoze, kiseline i vitamina. Čisti, direktno ekstrahovani sokovi nastaju tek pri prvom presovanju i sadrže sve ili bar većinu svojih prirodnih komponenti. Zbog izuzetno nežne obrade, prirodni sastojci su maksimalno očuvani, što ih čini savršenim izvorom prirodnog blagostanja. Čisti, direktno ekstrahovani sokovi, zbog ovog preparata, često se nazivaju „majčinskim sokovima“.
100% prirodni sok je onaj koji se pasterizuje odmah nakon presovanja ili nekog drugog načina prerade i puni u sterilisane boce, koji sadrži sve “vitalne” sastojke iz svežeg voća i povrća. Ovde prvo pomislimo na brojne vitamine, minerale, kiseline, ali i na najvažniju „živu vodu“ iz ćelija voća ili povrća.
Rabenhorst sokove ćete pronaći u svim bolje opremljenim apotekama.